نظرسنجی   سوالات متداول    پرسش و پاسخ     تابلو اعلانات   نقشه سایت   نمای اصلی
سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی
دفتر تالیف کتاب های ابتدایی و متوسطه نظری

توليد بسته جديد آموزشي علوم اول دبستان
تاريخ: چهارشنبه 1 تير 1390  ساعت: 12:40

توليد و تاليف بسته جديد آموزشي علوم اول دبستان براي ارائه در مهرماه 1390 در سازمان پژوهش و برنامه ريزي درسي/ گروه علوم تجربي در حال انجام است. كتاب قبلي علوم اول دبستان

از آنجا كه درس علوم تجربي يكي از دروس پايه اي و مهم در سراسر دنيا است و تأثير مستقيم بر رشد و بالندگي آينده سازان اين مرز و بوم دارد، و علوم طبيعي و روشهاي آموزش آن با سرعت زيادي در حال پيشرفت و تغيير هستند، و از سوي ديگر تغيير در نظام آموزش و پرورش ايران، نياز به تغيير كتاب علوم و روشهاي تدريس آن نيز بيش از پيش احساس مي شود.
به اين سبب وزارت آموزش و پرورش و متخصصين و مؤلفين گروه علوم تجربي سازمان پژوهش و برنامه ريزي آموزشي به رياست آقاي دكتر محمود اماني تهراني در سدد تغيير كتاب علوم اول دبستان و توليد بسته جديد آموزشي علوم تجربي اول دبستان بر آمدند.
در توليد اين بسته آموزشي جديد، آموزش علوم و فناوري هاي نوين و فرهنگ ايراني اسلامي، مبتني بر روشهاي نوين آموزش علوم مد نظر بوده است.

بسته جديد آموزش علوم اول دبستان شامل موارد زير است:

1- سه كتاب با عناوين كتاب درسي علوم تجربي پايه اول دبستان - كتاب كار و كتاب راهنماي معلم
2- سه فيلم آموزشي با عناوين فيلم آموزش دانش آموز - فيلم آموزش معلمان - فيلم آموزش خانواده
3- دو نرم افزار آموزشي با عناوين نرم افزار آموزش دانش آموز و نرم افزار معلم
4- سايت پشتيبان

لازم بذكر است كه طراحي و توليد اين بسته آموزشي مبتني بر رويكرد جديد تماتيك (thematic) مي باشد.

بازگشت به ليست اخبار